Branches

Onze klanten vinden: ‘Aan een half woord moeten ze genoeg hebben’. En ook: ‘We willen een bureau dat telkens de grenzen opzoekt van onze mogelijkheden’. Dat treft. Gloedinnovate werkt niet voor elke branche. We kozen er voor om ons te specialiseren. Met design als startpunt werken voor overheden die vernieuwen, en voor organisaties voor wonen en de ruimtelijke omgeving. En voor de industrie. Kleine bedrijven en wereldmerken. Dat dan weer wel.

Inovatieve_org.png
Innoverende organisatie
Wonen_ruimte.png
Wonen en ruimte
Bedrijf_industrie.png
Bedrijf en industrie

Blog

Van positionering naar marketingcommunicatie

Bedrijven, instellingen en overheden zijn permanent in verandering, door ambitie of door druk van buiten. De continuïteit, de winstgevendheid en de bestaansreden staan daardoor steeds onder druk. Organisaties moeten een strategie bedenken en een positie kiezen in hun markt.

Aartjan Mandersloot Aartjan Mandersloot op 01 februari 2018

De waarde van…verbinding

Statisch wordt sociaal, hiërarchisch horizontaal en top down tweerichtingsverkeer. Het sociaal intranet is alles wat het traditionele intranet niet is. En omgekeerd. Organisaties stappen massaal over naar ‘de digitale werkplek’. En met een reden: een sociaal intranet kan medewerkers daadwerkelijk helpen om hun werk beter en sneller te doen. En het is nog leuk ook.

marco-portret.jpg Marco van Zomeren op 15 januari 2018

Huisstijlbrowser: tool en bibliotheek voor huisstijl

Overal en altijd de huisstijl binnen handbereik: de huisstijlbrowser van Gloedinnovate. Voorbeelden, instructies, een bibliotheek met gecertificeerde bestanden, en eventueel een beeldbank, maken de huisstijlbrowser tot een bruikbare tool. Voor de eigen medewerkers, maar ook voor leveranciers en producenten waarmee uw organisatie samenwerkt.

Aartjan Mandersloot Aartjan Mandersloot op 01 januari 2018