Altijd wat nieuws te beleven

Een pitch voor een nieuwe opdracht gewonnen, een website gelanceerd en een baanbrekende campagne uitgerold. Rond Gloed is het nooit stil.We houden u graag bij de tijd. Beleeft u het met ons mee?

De Benchmark Huishoudelijk Afval, om van elkaar te leren

Het stimuleren van preventie en afvalscheiding om de hoeveelheid restafval tot het minimum te beperken is een belangrijke ambitie van het huidige afvalbeleid. Maar hoe doe je dat? De Benchmark Huishoudelijk Afval is daarvoor een krachtig kennis-, netwerk- en managementinstrument.

op 15 maart 2019

Celebrating 100 Years in the Hatchery Business

Pas Reform, onze opdrachtgever sinds 2000, viert dit jaar het 100-jarig bestaan. Van 1919 tot 2019 heeft het Nederlandse familiebedrijf een enorme groei doorgemaakt. Van een kleinschalige broedmachinefabrikant die aan pluimveehouders in Nederland levert, tot een wereldwijde leverancier van geïntegreerde broederijoplossingen.

op 19 januari 2019

Provincie en gemeente investeren 9,5 mln in CITC

Chips zorgen voor wereldwijde innovatie. Zonder chips kunnen we niet leven in ‘slimme’ huizen, rijden in zelfrijdende auto’s of communiceren via het 5G-netwerk. CITC (Chip Integration Technology Centre) implementeert de chiptechnologie die noodzakelijk is om de maatschappelijke uitdagingen van de 21e eeuw het hoofd te bieden. Gloedinnovate hielp CITC een vliegende start te maken.

op 19 december 2018

Nieuwe identiteit voor hét instituut voor medicijngebruik

'Wij zoeken een bureau dat begrijpt wat bij het IVM past. Dat multi-inzetbaar is en snel kan leveren.' Dat was de vraag van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik. Gloedinnovate werd dat bureau. We hielpen IVM bij het bepalen van de positionering en ontwierpen de visuele identiteit. IVM over het resultaat: 'Dank voor het harde werken, wij zijn heel blij!'

op 23 november 2018

Animaties en website voor laaggeletterden

Maar liefst 2,5 miljoen volwassenen in Nederland hebben moeite met lezen, schrijven, en/of rekenen. In tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken is tweederde van deze mensen van Nederlandse afkomst. De bibliotheek Wageningen wil daaraan iets doen en vroeg Gloedinnovate daarbij om hulp.

op 29 augustus 2018

Slimme start

Post-hatch feeding verwijst naar de beschikbaarheid van voer, water en licht voor eendagskuikens vanaf het moment van uitkomen. Geïnspireerd door de natuur ontwikkelde Pas Reform Hatchery Technologies een unieke methode om dierenwelzijn te bevorderen, het gebruik van antibiotica te verminderen en nóg betere productieresultaten te bereiken. Gloedinnovate hielp deze innovatie overtuigend naar de markt te brengen.

op 15 juli 2018

Jonge website voor 123-jarige boekhandel

Een nieuwe, levendige website ontwerpen voor een 123-jarig bedrijf. Gloedinnovate maakte die website, samen met adviseur Rijk Willemse en Gloedonline. In 1895 startte Simon Hijman Jzn. de boekhandel. De boekhandel heeft een lange traditie in de Arnhemse samenleving. Het is een bewogen geschiedenis die wordt getekend door oorlog en tegenslag.

op 08 juli 2018

Communicatietrends onder de loep

‘Een licht anarchistische houding’. Dat wenst hoogleraar Socio-Ecologische Interacties Noëlle Aarts van de Radboud Universiteit ons. Een houding die nodig is om “…een leefbare menswaardige samenleving te behouden”, zo schrijft Noëlle in vakblad C.

op 06 maart 2018

LaVerbe marketing en design werd Gloedinnovate

Gloedinnovate is de nieuwe loot aan de stam van de communicatiegroep waarvan ook Gloedcommunicatie en Gloedonline deel uitmaken. Aartjan Mandersloot en Paul Beerten, eerder vennoten in LaVerbe marketing en design, richten zich primair op innovatieve bedrijven en organisaties die het design voor hun marketing willen vernieuwen en met design hun innovaties kracht bij willen zetten. Vanaf 1 februari opereren zij onder de naam Gloedinnovate.

op 01 februari 2018

Een groeiende wereldbevolking voeden

Een groeiende wereldbevolking voeden. Dat is de uitdaging waarvoor bedrijven als Pas Reform Hatchery Technologies zich gesteld zien. Gloedinnovate maakte de motion graphic, onder meer gebruikt op de innovatiebeurs IPPE 2018 in Atlanta (VS).

op 30 januari 2018

Embrace partner van Gloed

Gloedcommunicatie is trots op een nieuw partnership. Voortaan werken we samen met Embrace Social Business. Embrace is een jonge en snel groeiende onderneming met een sterke digitale oplossing voor onze complexe en snel veranderende wereld.

op 16 mei 2017